Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 2, 2013

"Βουτιά" 10 βαθμών την Κυριακή στη Σάμο

Εικόνα
Σημαντική αλλαγή θα παρουσιάσει ο καιρός στο νησί μας την Κυριακή, καθώς μετά τους νοτιάδες και τις βροχοπτώσεις που αναμένονται την Τετάρτη, από την Κυριακή θα σημειωθεί πτώση της θερμοκρασίας κατά δέκα βαθμούς.   Σύμφωνα με το meteo . gr το μεσημέρι της Κυριακής ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 5 βαθμούς με ενισχυμένους βοριάδες, εντάσεως 7 μποφόρ.

Χριστουγεννιάτικο παζάρι στο Κοκκάρι

Εικόνα
Χριστουγεννιάτικο παζάρι διοργανώνουν οι γονείς των μαθητών του δημοτικού σχολείου και του νηπιαγωγείου στο Κοκκάρι. Το παζάρι θα έχει φρέσκα γλυκίσματα, χειροτεχνίες και κατασκευές και θα γίνει την Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του χωριού.

Απαγορεύθηκε προσωρινά το κυνήγι σε όλη τη χώρα

Εικόνα
Παρά πόδα έθεσε τα δίκαννα των κυνηγών η πρόεδρος το Ε΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας  Αγγελική Θεοφιλοπούλου, η οποία με προσωρινή διαταγή της απαγόρευσε προσωρινά πανελλαδικά το κυνήγι για όλα τα είδη των  θηραμάτων.

Στρατηγικός σχεδιασμός για το Βόρειο Αιγαίο

Εικόνα
Το στρατηγικό σχεδιασμό για τα εννιά νησιά της Περιφέρειας του Βόρειου Αιγαίου παρουσίασε η αντιπεριφερειάρχης τουρισμού, Λίτσα Λύκου, στο πλαίσιο της 29ης Philoxenia.

Επανεκλογή Νίκου Στεφανή στα ηνία της ΝΟΔΕ Σάμου

Εικόνα
Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σάμου επανεκλέγη, κατά τις εκλογικές διαδικασίες της Κυριακής, ο πολιτικός μηχανικός, κ. Νικόλαος Στεφανής. Στις κάλπες που άνοιξαν για το εκλεκτορικό σώμα  και στα τρία νησιά μας,  προσήλθαν οι 59 από τους 61 εκλέκτορες. Η θητεία του νέου πρόεδρου είναι για  3 χρόνια.

Βουλευτής Σάμου: «Ταξίδι επιβίωσης στο Αιγαίο. Το νέο reality του αιγαιοπελαγίτη»

Εικόνα
Aναφορά προς τον υ πουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου με θέμα: «Απάνθρωπο ταξίδι στην περιπέτεια», κατέθεσε η βουλευτής Σάμου, κα Αγνή Καλογερή. Αναλυτικά το δελτίο τύπου έχει ως εξής: 

Τι ειπώθηκε στην ενημερωτική ημερίδα για το Κτηματολόγιο. Τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι

Εικόνα
Ενημερωτική ημερίδα για το κτηματολόγιο πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στη Σάμο, στην οποία δόθηκαν πληροφορίες σχετικά με την επόμενη φάση, καθώς έχουν ήδη αποσταλεί ταχυδρομικώς αποσπάσματα από τους κτηματολογικούς πίνακες και τα διαγράμματα, στη διεύθυνση επικοινωνίας που έχει δηλωθεί από κάθε πολίτη.

«Σκηνή από ταινία» με μεθυσμένο οδηγό στη Σάμο

Εικόνα
Συνελήφθη το πρωί της Κυριακής, ένας 28χρονος οδηγός, καθώς σε σήμα στελεχών της οικείας Λιμενικής Αρχής προς τροχονομικό έλεγχο, δεν σταμάτησε, αλλά αντιθέτως αύξησε την ταχύτητά του οχήματος που οδηγούσε εκτελώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Τελικά μετά από μία επεισοδιακή καταδίωξη το όχημα και στη συνέχεια ο οδηγός, ακινητοποιήθηκαν.

Διάκριση για το Ούζο Ζαρμπάνης

Εικόνα
ΤΟ ΤΕΑΜ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ  ΕΚΘΕΣΗ Ακόμα μια διάκριση απέσπασε η ποτοποιία «Εμμ. Ζαρμπάνης ΑΒΕΕ» και το Ούζο Ζαρμπάνης 100% απόσταγμα 42%, αυτήν τη φορά στην έκθεση "Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις" που διοργάνωσε το "Αθηνόραμα" στον εκθεσιακό χώρο Helexpo Palace .

«Πάγωμα» δόσεων και πλειστηριασμών για άνεργο δανειολήπτη

Εικόνα
Σώθηκαν όλα τα περιουσιακά στοιχεία της οικογένειας του άνεργου δανειολήπτη από τη Σητεία χωρίς να πληρώσει ούτε ένα ευρώ, σύμφωνα με την απόφαση του Ειρηνοδικείου. Όπως γράφει το cretalive , όπως αναφέρει η Ένωση Καταναλωτών Κρήτης, ιστορική θωρείται η υπαρ.75/2013 απόφαση του Ειρηνοδικείου Σητείας, όπου ρυθμίζει τα χρέη του πατέρα της οικογένειας ,με τον ορισμό «μηδενικών μηνιαίων καταβολών» και εξαιρεί από τον πλειστηριασμό , την κύρια κατοικία του, αλλά και τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία.

Ήρθαν τα φλαμίνγκο στη Σάμο. ΒΙΝΤΕΟ

Εικόνα
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ