Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοεμβρίου 18, 2013

Αγώνας μνήμης για το Μιχάλη...

Εικόνα
Τη μνήμη του Μιχάλη Αμοργιανού, ποδοσφαιριστή του "Λαίλαπα", τίμησε η ομάδα στην οποία αγωνίστηκε για 8 χρόνια. Το ποδοσφαιρικό τμήμα του «Λαίλαπα» πραγματοποίησε την Κυριακή φιλικό αγώνα στη μνήμη του Μιχάλη, τιμώντας την προσφορά του στο σαμιακό ποδόσφαιρο, καθώς και για τα μαθήματα ζωής και ήθους που έδωσε στην άνιση μάχη που κλήθηκε να δώσει με την επάρατο νόσο.

Στο 2board το έργο των αυτοδυτών της Σάμου

Εικόνα
Εντός και εκτός Ελλάδας ταξιδεύει ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου, το έργο του οποίου προβάλλεται στο περιοδικό 2Β oard , που εκδίδει ο διεθνής αερολιμένας «Ελευθέριος Βενιζέλος». Εάν, λοιπόν, βρεθείτε στο Αεροδρόμιο Αθηνών, μην παραλείψετε να πάρετε το περιοδικό, τεύχος 23, Οκτωβρίου - Δεκεμβρίου 2013, όπου στη σελίδα 100, θα βρείτε το δημοσίευμα με τίτλο: «Εθελοντισμός, Let’s do it Greece, Σάμος και Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου»

Προσλήψεις προσωπικού από τη Μητρόπολη Σάμου

Εικόνα
Δεκατέσσερις θέσεις εργασίας, πεντάμηνης διάρκειας, οι οποίες θα καλυφτούν από ανέργους προσφέρει η μητρόπολη Σάμου. Η επιλογή θα βασίζεται στη μοριοδότηση κριτηρίων σύμφωνα μέ τήν ὑπ’ ἀριθμ. πρωτ. 95037/12.11.2013 Δημόσια Πρόσκληση του ΟΑΕΔ  (ΑΔΑ: ΒΛ194691Ω2-ΟΒΩ), με αντικειμενικό και διαφανή τρόπο, με τη χρήση μηχανογραφικού λογισμικού του ΟΑΕΔ, και υπόκειται στον έλεγχο του ΑΣΕΠ.

Εντοπισμός 37 παράνομων μεταναστών

Εικόνα
Ενημερώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, η Λιμενική Αρχή Σάμου, για την ύπαρξη πνευστής λέμβου σε δυσχερή θέση, στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του Καρλοβασίου Σάμου, στην οποία υπήρχε σημαντικός αριθμός επιβαινόντων.

Τα 100 χρόνια γιόρτασε ο «Πυθαγόρας» της Νέας Υόρκης

Εικόνα
Με υπερηφάνεια ενός αιώνα ύπαρξης, 1913-2013, γιόρτασαν τα μέλη του Συλλόγου Σαμίων Νέας Υόρκης «Πυθαγόρας» το Σάββατο το βράδυ, στο Χιώτικο Σπίτι, στην Αστόρια.