Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 5, 2013

Ένα δέντρο από γάλα!

Εικόνα
Ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο από... γάλα θα φτιάξει αυτά τα Χριστούγεννα ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου, που ευελπιστεί πως με τη βοήθεια όλων μας θα μεγαλώσει, φτάνοντας μέχρι τα Χριστούγεννα, τα 200 λίτρα. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου   φτιάχνει χριστουγεννιάτικο δέντρο από γάλα, προς υποστήριξη του κοινωνικού παντοπωλείου της Μητρόπολής μας, συγκεντρώνοντας γάλα μακράς διαρκείας από την Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου έως το πρωί της Παρασκευής, 20 Δεκεμβρίου.

Μια βόλτα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Εικόνα
Σε μια βόλτα δικύκλων με φιλανθρωπικό χαρακτήρα από το Lambretta Club Hellas και Vespa Club Hellas θα συμμετάσχει το Vespa Club Σάμου, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για το σύλλογο, «Η Φλόγα». Η εκκίνηση για το Charity Ride, θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, από την πλατεία Πυθαγόρα, ταυτόχρονα με τις υπόλοιπες πόλεις. Θα προηγηθεί πρωινός καφές σε καφετέρια της πλατείας και θα ακολουθήσει βόλτα και φωτογράφιση σε κοντινό προορισμό. 

Εθελοντική αιμοδοσία από τους εθελοντές Μαραθοκάμπου

Εικόνα
ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

Εκπαιδευόμαστε σε Ντοκιμαντέρ από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Εικόνα

Ένα παζάρι για το χαμόγελο του παιδιού

Εικόνα
Ένα παζάρι αφιερωμένο στο «Χαμόγελο του Παιδιού», διοργανώνει το φροντιστήριο Ξενών Γλωσσών της Μαρίας Λυμπέρη, στο Καρλόβασι. Για 10 η συνεχή χρονιά το φροντιστήριο θα διοργανώσει το παζάρι στην αίθουσα δημοτικής ενότητας Καρλοβάσου, την Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου, στις 17.30.