Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 1, 2014

Έρχεται μες στη βδομάδα…

Εικόνα
Από δύο διαφορετικές πηγές επιβεβαιώθηκαν πλήρως τα όσα τις προηγούμενες μέρες κατ’ αποκλειστικότητα δημοσίευσε το «Ε», σε σχέση με την επικείμενη, όπως όλα δείχνουν εντός της διανυόμενης βδομάδας, νομοθετική ρύθμιση που θα οδηγήσει στο σπάσιμο των μεγάλων νησιωτικών δήμων και πρώτου όλων, της Λέσβου.

Η δημοσιογράφος Αγλαΐα Κυρίτση υποψήφια με το ΣΥΡΙΖΑ στο Βόρειο Αιγαίο

Εικόνα
Πρόταση στη δημοσιογράφο, Αγλαία Κυρίτση φαίνεται πως έκανε η Κουμουνδούρου για να ηγηθεί του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στο Βόρειο Αιγαίο, απέναντι στην Χριστιάνα Καλογήρου που κλείδωσε από την πλευρά της Συγγρού.

«Αποστολή» αγάπης από ομογενείς της Αμερικής

Εικόνα
Ο ανθρωπιστικός οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών παρέλαβε δύο κοντέινερ με υγειονομικό υλικό δωρεά του Jaharis Family Foundation και του Διεθνή Ανθρωπιστικού Οργανισμού International Orthodox Christian Charities-IOCC. Το υγειονομικό υλικό παραδόθηκε στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου- Ιονίων Νήσων-Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας και τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Νήσων Αιγαίου.

Δρομολόγια πλοίων τρεις φορές την εβδομάδα για Σάμο και Ικαρία

Εικόνα
Τρεις φορές την εβδομάδα θα καλύπτονται με δρομολόγια πλοίων από εδώ και στο εξής η Σάμος και η Ικαρία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το υπουργείο Ναυτιλίας, αναμένεται να δώσει το πράσινο φως στη Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου (NEL Lines) προκειμένου να μπορέσει να πραγματοποιήσει με τα πλοία της «Θεόφιλος» και «EUROPEAN EXPRESS» συνδυαστικά δρομολόγια, ώστε η Σάμος και οι Φούρνοι να εξυπηρετούνται τρεις φορές την εβδομάδα.