Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 11, 2014

Ενεργοποίηση προβλεπόμενων κυρώσεων για τη μη εκτέλεση προγραμματισμένων δρομολογίων από τη Νel Lines

Εικόνα
Αναφορικά με τη μη εκτέλεση προγραμματισμένων δρομολογίων σε γραμμές δημόσιας υπηρεσίας από τη Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου (NEL LINES), το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου επισημαίνει τα εξής:

Στο πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας «Μώμος ο Πατρεύς» η Θεατρική Ομάδα Σάμου

Εικόνα
Φωτογραφία από τη σελίδα της ΘΟΣ στο Facebook Στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας «Μώμος ο Πατρεύς» που έγινε στην Πάτρα στις 22 και 23 Ιανουαρίου εμφανίστηκε η Θεατρική Ομάδα Σάμου, όπου συμμετείχε μαζί με άλλες δέκα θεατρικές ομάδες από όλη την Ελλάδα.

Αγώνας Ορεινού διάθλου και ορεινού τρεξίματος

Εικόνα

Ανακοίνωση του Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Μαραθοκάμπου για το θάνατο συμπολίτη τους. «Θανάσιμο αποτέλεσμα της διάλυσης του Δημόσιου Συστήματος Υγείας»

Εικόνα
Δελτίο τύπου εξέδωσε η Ομάδα Μελών ΣΥΡΙΖΑ Μαραθοκάμπου, στο οποίο αναφέρεται σε χθεσινό συμβάν, όταν κάτοικος του χωριού που έχρηζε νοσοκομειακής περίθαλψης, μεταφέρθηκε με ιδιωτικό αυτοκίνητο στο νοσοκομείο Σάμου, όπου και κατέληξε. Το Δελτίο τύπου έχει ως εξής:

Αποκριάτικο πάρτι από τους οδηγούς Καρλοβάσου

Εικόνα
Αποκριάτικο πάρτι για παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου διοργανώνει το Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Καρλοβάσου. Το πάρτι θα ξεκινήσει στις 7 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Ενότητας Καρλοβάσου και περιλαμβάνει μπουφέ, αναψυκτικά και λαχειοφόρο αγορά. Είσοδος: 4 ευρώ.

Ένας φάρος γνώσης στους Μυτιληνιούς. Την Κυριακή τα εγκαίνια της βιβλιοθήκης

Εικόνα
Τη λειτουργία της ξεκινά το απόγευμα της Κυριακής, 16 Φεβρουαρίου, η βιβλιοθήκη Μυτιληνιών αποτέλεσμα της συνεργασίας της Δημόσιας Κεντρικής Ιστορικής Βιβλιοθήκης Σάμου με το δήμο Σάμου.

Κοπή πίτας και δώρα από την «Ακαδημία»

Εικόνα

Αποκριάτικο πάρτι στους Μυτιληνιούς

Εικόνα