Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 12, 2013

Το εορταστικό ωράριο καταστημάτων στο Καρλόβασι

Εικόνα

Το Πυθαγόρειο βάζει τα γιορτινά του. Την Κυριακή η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου «Ο Λυκούργος»

Εικόνα
Την ετήσιά του χριστουγεννιάτικη εκδήλωση θα πραγματοποιήσει την Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πυθαγορείου «Ο Λυκούργος». Στην πλατεία Ειρήνης, στο Πυθαγόρειο, με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων θα γίνει ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου και θα προσφερθούν παραδοσιακά γλυκά. Η χορωδία του Συλλόγου θα τραγουδήσει τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες και θα μοιραστούν δώρα στα παιδιά. Να είστε όλοι εκεί!

2.350.000 ευρώ για το οδικό δίκτυο Σάμου και Ικαρίας

Εικόνα
Για  εργασίες  συντήρησης του οδικού δικτύου των νησιών μας χρηματοδοτήθηκε η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου, με απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κου Χατζηδάκη. Συγκεκριμένα, διατίθεται το ποσό του 1.700.000,00 €  για τη συντήρηση των δρόμων της Σάμου και 650.000,00 € για τους δρόμους της Ικαρίας. 

Τα "Χριστουγεννιάτικα χαμόγελα" στηρίζει η ΟΝΝΕΔ Σάμου

Εικόνα
Ρούχα, τρόφιμα, φάρμακα και παιδικά παιχνίδια για τις  οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και αντιξοότητες στον τόπο μας συγκεντρώνει στο πλαίσιο της καμπάνιας " Χριστουγεννιάτικα χαμόγελα"  η ΟΝΝΕΔ Σάμου. 

Aναστέλλεται η λειτουργία των παραρτημάτων του ΙΚΑ σε Ικαρία/Φούρνοι

Εικόνα
Με την  απόφαση της Διοίκησης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για την αναστολή λειτουργίας των Παραρτημάτων του στην Ικαρία ασχολήθηκαν σήμερα το πρωί οι  Νίκος Νικολόπουλος μαζί με τη δημοσιογράφο Αμέλια Αναστασάκη, στην εκπομπή τους «Με ανοιχτά αυτιά» στο κανάλι ΕΤ V , στην οποία μίλησε ο γιατρός του νοσοκομείου Ικαρίας, κος Σ. Δρούλιας και ο αντιπρόεδρος των εργαζομένων ΙΚΑ, κος Θεοδωρίδης. Ακούστε παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή.

Προσλήψεις 12 ατόμων στο δήμο Σάμου