Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 9, 2013

Χριστούγεννα στη Σάμο. Όλες οι εκδηλώσεις

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. Στην έκθεση "Χάρτης των Γεύσεων" τα σαμιώτικα κρασιά

Βραβεύτηκαν από τη Μητρόπολη οι πρωτεύσαντες μαθητές

Εικόνα
Εκδήλωση για τους πρωτεύσαντες και αριστεύσαντες μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων του σχολικού έτους 2012 -2013 διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολή Σάμου και Ικαρίας στο Βαθύ 07 Δεκεμβρίου και στο Καρλόβασι 08 Δεκεμβρίου.

Η Liberation «αδειάζει» τον Στουρνάρα για το θέμα με το μειωμένο ΦΠΑ στα νησιά

Εικόνα
Φαίνεται τελικά πως η περιβόητη συνέντευξη του Γιάννη Στουρνάρα στην Liberation, θα έχει και συνέχεια. Τούτη τη φορά ήταν η γαλλική εφημερίδα που σήκωσε το... γάντι και απάντησε στον υπουργό Οικονομικών και στις αιτιάσεις της ελληνικής πλευρά για παρερμηνεία των δηλώσεών του για το ΦΠΑ στα νησιά.

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για 7.400 θέσεις. Ποιες προβλέπονται στη Σάμο

Εικόνα
Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων στο νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για τις 7.400 θεσεις σε σχολεία και στην ειδικη αγωγή. Για να μεταβείτε στην αίτηση συμμετοχής πατήστε εδω. Η υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων εγγεγραμμένων ανέργων στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού ηλικίας 18 ετών και άνω, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία προσλήψεων προσωπικού για την προώθηση της απασχόλησης ξεκινά στις 6/12/2013 και λήγει στις 13/12/2013 και ώρα 12 η μεσημβρινή και γίνεται μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο. Oι θέσεις για τη Σάμο είναι οι ακόλουθες:

Χριστουγεννιάτικο παζάρι στους Μυτιληνιούς

Εικόνα

Κάλεσμα για το ΣΤΗΡΙΖΩ από τη ΝΟΔΕ Σάμου

Εικόνα
Στην κοινωνική πρωτοβουλία «ΣΤΗΡΙΖΩ», ένα σύνολο δράσεων αλληλεγγύης, οι οποίες διοργανώνονται για δεύτερη συνεχή χρονιά συμμετέχει η ΝΟΔΕ Σάμου μαζί με την ΟΝΝΕΔ και τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Πρώτος στόχος μας είναι η συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, προκειμένου να παραδοθούν στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Μητρόπολης Σάμου.

Αναζητούν το σκύλο τους

Εικόνα
Το 8 μηνών σκυλάκι τους αναζητά η οικογένειά του, όπως ανακοίνωσε μέσω της σελίδας τους στο facebook το Animal Care Samos .   Το σκυλάκι χάθηκε από τους Βουρλιώτες και παρακαλείται όποιος το έχει δει να επικοινωνήσει με την κα Χριστίνα, στο τηλέφωνο 6947006131.

Έρχεται χιονιάς. Tι καιρό θα έχουμε στη Σάμο

Με αύξηση το 11μηνο του 2013. Εξαίρεση η Σάμος

Εικόνα
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία των τουριστικών αφίξεων στα κυριότερα αεροδρόμια της χώρας, που ανακοίνωσε ο ΣΕΤΕ, το ενδεκάμηνο Ιανουαρίου-Νοεμβρίου 2013 σημειώνει διψήφια αύξηση σχεδόν 11% (+10,72%) σε σχέση με το ίδιο διάστημα 2012. Το μόνο αεροδρόμιο που παρουσίασε μείωση το 11μηνο Ιανουάριο έως Νοέμβριο του 2013 ήταν αυτό της Σάμου (-4,24%).