Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 18, 2013

Χριστουγεννιάτικες ευχές της βουλευτή Σάμου

Εικόνα
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

Ανακοίνωση του δήμου για την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος σε νοικοκυριά της Σάμου

Εικόνα
Tους δημότες, στους οποίους έχει διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος από τη Δ.Ε.Η., λόγω οικονομικών δυσκολιών και ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, καλεί να προσέλθουν στη Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Δημόσιας Υγείας (Πρόνοια) στο Διοικητήριο ο δήμος Σάμου, προκειμένου να δρομολογηθεί άμεσα η επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος. 

Παρέμβαση Νάσου Γιακαλή για τη διάσπαση του δήμου Σάμου

Εικόνα
Με παρέμβασή του στον Αντιπρόεδρο της Κυβερνήσεως και Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Νάσος Γιακαλής ζητά την αναθεώρηση της στάσης του ΠΑΣΟΚ ως κυβερνητικού εταίρου, αναφορικά με την ψήφιση τροπολογίας του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ» που επιχειρεί τη διάσπαση των Δήμων Λέσβου και Σάμου, σε μικρότερους Δήμους.

Παζάρι από το ΓΕΛ Καρλοβάσου

Εικόνα
Χριστουγεννιάτικο παζάρι στην πλατεία Βαλασκατζή, στο Καρλόβασι θα πραγματοποιήσει το Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, η Β’ τάξη του ΓΕΛ Καρλοβάσου.

Πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Χωρίς καράβι για 6 ημέρες

Εικόνα
Τα οξυμένα προβλήματα ακτοπλοΐκής σύνδεσης, οδήγησαν το εργατικό κέντρο Σάμου, να εκδώσει σχετική ανακοίνωση, όπου εκτός από τις διαμαρτυρίες του, προβάλλονται και προτάσεις. Περιγράφοντας πολίτες "δεύτερης κατηγορίας", λόγω της αντιμετώπισης που έχουν, το εργατικό κέντρο αναφέρει:

Χριστούγεννα στο Καρλόβασι

Εικόνα

Χριστουγεννιάτικο παζάρι από το Φοίνικα

Εικόνα

Οι εκδηλώσεις της Τετάρτης