Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 13, 2013

Οι εκδηλώσεις του Σαββάτου

Χριστουγεννιάτικη συναυλία από τη φιλαρμονική Βαθύλλος

Εικόνα
Χριστουγεννιάτικη Συναυλία στο Κινηματογράφο «Ολύμπια» θα δώσει το Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου, στις 8 το βράδυ, η Φιλαρμονική Βαθύλλος. Η τιμή εισόδου ανέρχεται στα 6 ευρώ για τους μεγάλους και 3 ευρώ για τα παιδιά. Τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη της Φιλαρμονικής.

Τα νησιά του Αιγαίου πρώτα σε παραβατικότητα

Εικόνα
ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ Οι επιχειρήσεις στα νησιά του Αιγαίου έρχονται πρώτες στην παραβατικότητα, ύστερα από ελέγχους που πραγματοποίησαν συνεργεία των ΔΟΥ. Ειδικότερα, στο Αιγαίο η παραβατικότητα φθάνει στο 62,16% και ακολουθεί η περιοχή της Κρήτης με 31,45%.

Λειτουργία για τον Άγιο Ιάκωβο

Εικόνα
Θεία λειτουργία για τον Άγιο Ιάκωβο τον Αδελφοθεο, θα γίνει την Κυριακή το πρωί, 22 Δεκεμβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στην πόλη της Σάμου. Η συγκεκριμένη λειτουργία διαμορφώθηκε στα Ιεροσόλυμα, κατά τους πρώτους χριστιανικούς αιώνες και εγγράφει στην Ελληνική γλώσσα. Έλαβε δε το όνομα του Αγίου Ιακώβου γιατί υπήρξε ο 1 ος Επίσκοπος Ιεροσολύμων, αλλά και για να διακρίνεται από τις άλλες δύο γνωστές λειτουργίες του Μεγάλου Βασιλείου και του Αγ. Ιωάννου, των οποίων προηγείται και βάσει της οποίας και εκείνες εγράφησαν.

Συγκέντρωση στήριξης προς την ΕΟΣΣ

Εικόνα
Συγκέντρωση στήριξης για την ΕΟΣΣ και την αναγκαστικότητα διοργανώνεται την Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου, στις 9 το πρωί, στην πόλη της Σάμου. Η συγκέντρωση θα ξεκινήσει πίσω από το δικαστικό μέγαρο και θα καταλήξει στο κτίριο της αντιπεριφέρειας, έχοντας ως κύρια αιτήματα την ανάκληση των αδειών των ιδιωτικών οινοποιείων, τη μείωση των επιτοκίων δανεισμού στο 3%, την απαλλαγή από τη φορολογία ακινήτων, τη μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης και τη λήψη μέτρων ενίσχυσης των συνεταιρισμών.

Ο Παύλος Τσίμας συναντά την Άλκη Ζέη στην «Έρευνα»

Εικόνα
Πενήντα χρόνια ακριβώς από την πρώτη του έκδοση, «Το Καπλάνι της βιτρίνας», παραμένει ένα από τα πιο πολυδιαβασμένα παιδικά βιβλία, σχεδόν σε όλες τις γλώσσες του κόσμου. Ο Παύλος Τσίμας συναντά τη συγγραφέα του βιβλίου, Άλκη Ζέη και διατρέχει μαζί της τη μυθιστορηματική της ζωή: από τα καλοκαίρια στην Σάμο στην Αθήνα της κατοχής,

Αυλαία για την Παραμυθούπολη. Διαβάστε τις σημερινές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Mαγικά Χριστούγεννα στη Χώρα

Εικόνα

Ε-Διαγωνισμός. Κέρδισε ένα Samsung Galaxy S4 και ασφάλειες αυτοκινήτου/ζωής από την Interamerican

Εικόνα
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ