Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοεμβρίου 29, 2013

Διαβάστε το τεύχος Οκτωβρίου της εφημερίδας του Πανσαμιακού Σωματείου ΑμεΑ Σάμου «Νίκος Μένεγας, ο Ίκαρος»

Εικόνα
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

Προσυνεδριακή διαδικασία για τη ΔΗΜΑΡ Σάμου

Εικόνα
Η Επιτροπή 2ου Συνεδρίου της ΔΗΜ.ΑΡ. Σάμου, ανακοινώνει ότι η προσυνεδριακή διαδικασία για το δήμο Σάμου θα πραγματοποιηθεί στο Πυθαγόρειο την ερχόμενη Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα.  Η προσυνεδριακή διαδικασία αφορά τη συζήτηση και ψήφιση των θέσεων του 2 ου Συνεδρίου της ΔΗΜΑΡ, καθώς και την εκλογή αντιπροσώπων για το Συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί από 12 - 15 Δεκεμβρίου   στην Αθήνα.

Ετοιμαστείτε. Με παγοδρόμιο το νησί μας φέτος τα Χριστούγεννα!

Εικόνα
Φιγούρες πάνω στο πάγο... υπόσχεται η φετινή παραμυθούπολη, που ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Όπως ανακοινώθηκε στη σελίδα της Παραμυθούπολης στο facebook , μικροί και μεγάλοι θα δώσουν φέτος  ραντεβού στο παγοδρόμιο, το οποίο αναμένεται να φτάσει στο νησί μας την Τρίτη.

Κλειστές οι υπηρεσίες της περιφέρειας στην Ικαρία

Εικόνα
Κλειστές θα είναι σήμερα οι υπηρεσίες της περιφερειακής ενότητας Ικαρίας, όπως αποφάσισε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Η απόφαση ελήφθη λόγω της συμμετοχής στις κινητοποιήσεις για τα θέματα Υγείας, που θα γίνουν στο αρμόδιο υπουργείο, στην Αθήνα.

Εκπαιδευτικό εργαστήρι του Αρχιπελάγους για τους μαθητές του Πυθαγορείου

Εικόνα
Εκπαιδευτικό εργαστήρι με στόχο τη γνωριμία των μαθητών του δημοτικού σχολείου και του νηπιαγωγείου Πυθαγορείου με το φυσικό περιβάλλον, το οικοσύστημα και το ζωικό βασίλειο του τόπου μας, διοργανώνει το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στο Καρλόβασι

Εικόνα
Τριάντα τρεις παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν χτες το απόγευμα στη χερσαία ζώνη του λιμένος Καρλοβάσου. Προανάκριση διενεργείται  από το Λιμενικό Σταθμό Καρλοβασίου.