Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 8, 2014

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του κόβει ο ΦΟΣ

Εικόνα
Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του κόβει ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Σάμου. Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή, 19 Ιανουαρίου, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Σάμος».

Τα κρασιά της ΕΟΣΣ στο διαδίκτυο

Εικόνα
Τα κρασιά της ΕΟΣ Σάμου μπορούν πλέον να ταξιδέψουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, εύκολα και γρήγορα, χάρη στο Διαδίκτυο. Στο νέο e-shop, www.edrinks.gr , της εταιρείας Β.Σ. Καρούλιας ΑΒΕΕΠ, αποκλειστικός διανομέας των κρασιών της Σάμου σε Ελλάδα και Κύπρο, οι φίλοι του κρασιού θα μπορούν πλέον να βρουν όλα τα κρασιά της Ένωσης Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου, ικανοποιώντας όλες τους τις ανάγκες.

Ευχαριστήρια επιστολή του μητροπολίτη Σάμου

Εικόνα
Φωτογραφία:ROMFEA.GR Ευχαριστήρια επιστολή με την οποία ευχαριστεί όλους όσους ενίσχυσαν το κοινωνικό έργο της μητρόπολής μας, εξέδωσε ο μητροπολίτης Σάμου, κ.κ. Ευσέβιος . Η επιστολή του μητροπολίτη έχει ως εξής:

Επερώτηση της ΔΗΜ.ΑΡ για τα προβλήματα εφαρμογής της νησιωτικής Πολιτικής

Εικόνα
Επίκαιρη επερώτηση προς  τους υπουργούς  Ναυτιλίας και Αιγαίου, Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατέθεσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Αριστεράς αναφορικά με τα προβλήματα στην εφαρμογή νησιωτικής πολιτικής. Η επερώτηση αναφέρει:

Κοπή πίτας για τον Ιωνικό

Εικόνα

"Ιδανικές" οι συνθήκες για αιθαλομίχλη

Εικόνα
ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ Την εμφάνιση της αιθαλομίχλης ευνοούν οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή μας, λόγω της εξασθένισης των ανέμων. Σύμφωνα με τον ιστότοπο meteo , που εδώ και λίγες ημέρες έχει προσθέσει στην πρόγνωση καιρού σύμβολο για την αιθαλομίχλη, σήμερα και αύριο στο νησί μας θα επικρατούν συνθήκες επικράτησης αιθαλομίχλης. 

Εθελοντική αιμοδοσία από τον ΕΟΠΣΣ

Εικόνα
Εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, 12 Ιανουαρίου, από τις 9 το πρωί, στο νοσοκομείο Σάμου. Την πρωτοβουλία αυτή πήρε ο Ελληνικός Ορειβατικός Πεζοπορικός Σύλλογος Σάμου και στοχεύει στην κάλυψη των αναγκών σε αίμα των συνανθρώπων μας που το χρειάζονται.