Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 9, 2014

Στις 14 Οκτωβρίου παρουσιάζεται το “Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα”

Εικόνα
Την Τρίτη 14 Οκτωβρίου θα παρουσιαστεί το “Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα” από τον Υπουργό Εργασίας, κ. Γιάννη Βρούτση και τον υφυπουργό, κ. Βασίλη Κεγκέρογλου. Παρόντες θα είναι ο Πρωθυπουργός, κ. Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, κ.Ευάγγελος Βενιζέλος.

Αντιπεριφερειάρχης η Φωτεινή Θαλασσινού

Εικόνα
Τους  νέους αντιπεριφερειάρχες ανακοίνωσε σήμερα η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κα Χριστιάνα Καλογήρου.   Ανάμεσα στους αντιπεριφερειάρχες που ορίστηκαν και η Θαλασσινού Φωτεινή , που αναλαμβάνει αρμοδιότητες στον τομέα του Πολιτισμού.

Εκδρομή από τον σπηλαιολογικό Σύλλογο Σάμου

Εικόνα
Εκδρομή στα σπήλαια της περιοχής στο Ποτάμι Καρλοβάσου θα πραγματοποιήσει ο Σπηλαιολογικός Σύλλογος Σάμου, «Ο Ευπαλίνος».

Χριστιάνα Καλογήρου : "Ξεκινάμε ..."

Εικόνα
Στην  κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου, παρουσία εκπροσώπων όλων των τοπικών αρχών,  πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή ορκωμοσίας της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κας Χριστιάνας Καλογήρου. 

Εντοπισμός παράνομων μεταναστών. Συνελήφθη ο διακινητής

Εικόνα
Στον εντοπισμό 24 παράνομων μεταναστών και τη σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους προέβησαν, το πρωί της Τετάρτης στελέχη του Λιμενικού Σώματος, στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Σάμου.

Κατακόρυφη αύξηση μεταναστών (223%) στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου

Εικόνα
Κατακόρυφη αύξηση κατά 223,22% τον τελευταίο χρόνο σημείωσαν οι αφίξεις προσφύγων και μεταναστών στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, κυρίως στο βορειοανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα, ενώ ένα μεγάλο ποσοστό των αφίξεων αυτών εκτιμάται ότι προέρχονται από τη Συρία.