Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 16, 2013

Οι εκδηλώσεις της Τρίτης

Τηλεφώνημα για βόμβα στο Λύκειο Καρλοβάσου

Εικόνα
Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Λύκειο Καρλοβάσου έγινε πριν λίγο, με συνέπεια όλοι οι μαθητές να έχουν απομακρυνθεί από τις σχολικές αίθουσες. Στο σχολείο βρίσκονται άνδρες της αστυνομίας, που ερευνούν το κτίριο.

Περισυλλογή παράνομων αλλοδαπών στη θαλάσσια περιοχή Καρλοβάσου

Εικόνα
Λέμβος με είκοσι αλλοδαπούς εντοπίστηκε το Σάββατο στη θαλάσσια περιοχή του Καρλοβάσου, ενώ ένας ακόμη βρέθηκε εγκλωβισμένος σε απόκρημνο σημείο της περιοχής, όπου λόγω της ιδιομορφίας του δεν ήταν δυνατό να κατέλθει. Άμεσα στελέχη τη Λιμενικής Αρχής Καρλοβάσου, με τη συνδρομή της

Χριστουγεννιάτικο πάρτι από το Ναυταθλητικό Όμιλο Καρλοβάσου

Εικόνα

Πυθαγόρειο. Στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Εικόνα
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυθαγορείου ''Ο Λυκούργος'' , που έγινε στην πλατεία Ειρήνης. Πλήθος μικρών παιδιών συμμετείχε στο στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, τραγούδησε τα κάλαντα με τη συνοδεία μουσικών οργάνων και γεύτηκε παραδοσιακά γλυκίσματα.

Οι εκδηλώσεις της Δευτέρας

Από σήμερα το εορταστικό ωράριο στη Σάμο

Εικόνα
Σε ισχύ τίθεται από σήμερα το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων στην πόλη της Σάμου. Τα καταστήματα θα λειτουργήσουν τις Κυριακές, 22 και 29 Δεκεμβρίου. Ειδικότερα, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή η λειτουργία των καταστημάτων θα είναι από τις 08.30 έως τις 14.00 και από 17.30 έως 20.30, τα Σάββατα από 09.00-18.00 και τις Κυριακές 10.30-15.30. Αναλυτικά το ωράριο έχει ως εξής: