Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 19, 2013

Παρέδωσαν παιχνίδια, τρόφιμα και ρουχισμό

Εικόνα
Κιβώτια με τρόφιμα, παιδικό ρουχισμό και παιχνίδια παραδόθηκαν την Τετάρτη στην ιματιοθήκη της Μητρόπολης Σάμου από τη ΝΟΔΕ Σάμου, μετά την ολοκλήρωση κοινωνικών δράσεων της ΟΝΝΕΔ, της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της ΝΟΔΕ. Επιπλέον παραδόθηκαν σήμερα στο νοσοκομείο Σάμου, σε παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική κλινική, παιχνίδια. 

Συνάντηση για την αεροπορική συγκοινωνία του νομού. Διαβεβαιώσεις για χαμηλούς ναύλους

Εικόνα
Συνάντηση για   θέματα τουρισμού είχαν ο δήμαρχος Σάμου, κος Στέλιος Θάνος και ο αντιδήμαρχος, κος Νίκος Τριανταφύλλου, με το Διευθυντή πωλήσεων της Aegean- Olympic , κ. Στέφανο Σαδόπουλο και το συνεργάτη του, κο Σπύρο Κουτελά.

Χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Πυθαγόρειο

Εικόνα
Συναυλία με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, κλασσικά θρησκευτικά και παραδοσιακά τραγούδια της Ευρώπης διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο Λυκούργος», την Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο "Στράτος".

Σε γαλλικό ντοκιμαντέρ «O Λυκούργος»

Εικόνα
Στη Σάμο βρέθηκαν η Γαλλίδα δημοσιογράφος Meriem Lay και η Βάσω Πολυχρονοπούλου, προκειμένου να κάνουν τις απαραίτητες επαφές και προετοιμασίες για τα τηλεοπτικά γυρίσματα  γαλλικού καναλιού, που θα γίνουν την άνοιξη στο νησί μας.Χτες έγινε η πρώτη επαφή με τη χοροδιδάσκαλο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυθαγορείου "Ο Λυκούργος", κα Ελένη Παντελούκα, και το χορευτικό συγκρότημα, το οποίο θα συμμετέχει με σαμιώτικους χορούς, στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Ελλάδα, Θάλασσα»  τ o υ τηλεοπτικού καναλιού France 3.

Οι εκδηλώσεις και οι δράσεις της ημέρας

Εικόνα