Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 4, 2014

Το χειμερινό πρόγραμμα της Ίριδας

Εικόνα

Ανακοινώθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου του ΚΚΕ

Εικόνα
Στη δημοσιότητα δόθηκαν από το ΚΚΕ οι υποψήφιοι περιφερειάρχες. Όπως ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, κος Δημήτρης Κουτσούμπας για την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου υποψήφιος θα είναι ο περιφερειακός σύμβουλος, οικονομολόγος από τη Λέσβο, Στρατής Κόρακας.

Την υποψηφιότητά του ανακοίνωσε ο Νάσος Γιακαλής

Εικόνα
Η υπερκάλυψη του πλάνου απορροφητικότητας από το ΕΣΠΑ για το 2013 και η πολυσυλλεκτικότητα που παρουσιάζει η παράταξή του, είναι δύο από τα βασικά όπλα που ο Νάσος Γιακαλής θα προτάξει ενόψει των περιφερειακών εκλογών και με την ανακοίνωσή του για υποψηφιότητά του συνδυασμού Ισχυρό Βόρειο Αιγαίο.

Κυριακάτικη εκδρομή από τον ΕΟΠΣΣ

Εικόνα
Μία ακόμα εκδρομή, αυτήν τη φορά στη βόρεια πλευρά του Καρβούνη,  πραγματοποιεί ο Ορειβατικός Πεζοπορικός Σύλλογος Σάμου.  Η εκδρομή θα ξεκινήσει από το Κοκκάρι για το μοναστήρι της Παναγίας Βροντιανής, όπου θα υπάρξει και ολιγόλεπτη στάση για προσκύνημα. Επόμενη στάση οι Βουρλιώτες και τέλος τα Πλατανάκια (Άγιος Κωνσταντίνος), όπου θα υπάρχει και ελεύθερος χρόνος για φαγητό ή καφέ. Όλη η διαδρομή είναι μέσω του μονοπατιού, που παλιά συνέδεε τα χωριά.