Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 10, 2013

Έδεσαν τα πλοία

Εικόνα
Απαγορεύτηκε ο απόπλους των πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά, για τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, λόγω επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών και αναγγελίας θυελλωδών ανέμων, που θα φθάσουν τη νύχτα σε πολλές περιοχές τα 9 με 10 μποφόρ.   Όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν, θα πρέπει να επικοινωνούν πριν την αναχώρησή τους με τα κατά τόπους λιμεναρχεία  ή τα ταξιδιωτικά πρακτορεία.

Με μεγάλη επιτυχία η γιορτή για την Τρίτη ηλικία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Εικόνα
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου Στράτος», η εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο Λυκούργος» για την Τρίτη Ηλικία.

Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικης βιτρίνας

Εικόνα
Διαγωνισμό χριστουγεννιάτικης βιτρίνας πραγματοποιεί ο Εμπορικός Σύλλογος Καρλοβάσου. Όσοι λοιπόν διαθέτουν σελίδα στο facebook θα πρέπει να μπαίνουν στη σελίδα του Συλλόγου για να βλέπουν τις  στολισμένες βιτρίνες και καταστήματα, κάνοντας like στη διακόσμηση της αρεσκείας σας.   Πατήστε εδώ για να επισκεφτείτε τη σελίδα του ΕμπορικούΣυλλόγου Καρλοβάσου

Ερώτηση Αγνής Καλογερή για Βοήθεια στο Σπίτι και ΚΗΦΗ

Μαραθόκαμπος. Μια βραδιά γεμάτη τραγούδι

Εικόνα
Μουσική βραδιά με έντεχνο και λαϊκό τραγούδι διοργανώνει την Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου, στις 9 το βράδυ, στην αίθουσα του Συλλόγου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαραθοκάμπου. Είσοδος: 5 ευρώ (με ποτό)

‘Ολο το πρόγραμμα της Παραμυθούπολης

Ανοίγει σήμερα το παγοδρόμιο

Εικόνα
Τις πόρτες του ανοίγει σήμερα, στις 4 το απόγευμα, το παγοδρόμιο της Παραμυθούπολης, το οποίο βρίσκεται στην πλατεία Θεμιστοκλή Σοφούλη, στην πόλη της Σάμου. Να σημειωθεί πως την Κυριακή στις 1 το μεσημέρι θα γίνει και η επίσημη τελετή έναρξης με διαγωνισμούς και δώρα.

Πρόεδρος Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου: «Πυροτεχνήματα λόγω Χριστουγέννων δεν πιάνουν»

Εικόνα
Την αντίδραση του Συλλόγου Πολυτέκνων προκάλεσε το δελτίο τύπου της ΝΟΔΕ Σάμου, με το οποίο ανακοίνωσε πως ανάμεσα στις δράσεις του ΣΤΗΡΙΖΩ είναι και η συλλογή παιχνιδιών για το νοσοκομείο και το Σύλλογο Πολυτέκνων του νησιού. Ο πρόεδρος του Συλλόγου, κος Απόστολος Τσιώλης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό « Radio Caf é» είπε πως ο σύλλογος δεν πρόκειται να παραλάβει τα παιχνίδια και τόνισε:

Οnalert. Λιμάνια σε 3 νησιά του Αιγαίου μεταξύ των οποίων η Σάμος θέλουν να χρησιμοποιήσουν οι ΗΠΑ!

Εικόνα
Τα λιμάνια και τις διευκολύνσεις που μπορούν να παρέχουν σε αμερικανικά πολεμικά πλοία είχε διερευνήσει προσωπικά ο Ναυτικός Ακόλουθος της Πρεσβείας των ΗΠΑ, σε επίσκεψή του σε Κω , Σάμο και Λέσβο. Η επίσκεψη του Αντιπλοίαρχου Jonathan Schwartz US (N), Ναυτικού Ακολουθου των ΗΠΑ στην Αθήνα και του επιτελείου έγινε πριν από περίπου ένα μήνα και δεν ανακοινώθηκε το παραμικρό.