Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 23, 2014

Επετειακή κατάδυση από το Σύλλογο Αυτοδυτών Σάμου

Εικόνα
Επετειακή κατάδυση διοργανώνει ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου, την Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου. Η κατάδυση θα γίνει στο Βάρσαμο και η ημερομηνία συνδέεται με την απελευθέρωση της αυτόνομης κατάδυσης στην Ελλάδα και το Νόμο 3409/2005, η οποία κάθε χρόνο γιορτάζεται από αυτοδύτες και συλλόγους σε όλη τη χώρα.

Yπερπτήση οπλισμένων Τούρκικων μαχητικών πάνω από τους Ανθρωποφάγους

Εικόνα
Σχηματισμός 6 μαχητικών αφού προέβησαν σε εννέα παραβιάσεις πέταξαν πάνω απο το νησί Ανθρωποφάγοι, ενώ  τους ακολουθούσαν κατα πόδας Ελληνικά μαχητικά.   Ζεύγος Ελληνικών μαχητικών πήρε στο κυνήγι τα οπλισμένα F-16 που εγκτατέλειψαν το σχηματισμό, ενώ η τετράδα πέρασε πάνω απο το νησί Ανθρωποφάγοι σε ύψος  5.000 ποδών, αφού Ελληνικά Μιράζ  200-5 χωρίστηκαν κυνηγώντας τα Τούρκικα.

Σύσκεψη στο Υπουργείο Ναυτιλίας. Πρόταση για εξυπηρέτηση της γραμμής από την Blue Star Ferries

Εικόνα
Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα, μεταξύ των Γενικών Γραμματέων του υπουργείου Ναυτιλίας και φορέων από το νομό μας, για το πρόβλημα που έχει προκύψει με την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σάμου με τον Πειραιά.

Κοπή πίτας από το Vespa Club Samos

Εικόνα
Πολλά δώρα, εκπλήξεις και λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα  περιλαμβάνει η κοπή πίτας του Vespa Club Samos . Η εκδήλωση  θα γίνει την Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου, στις 11 το βράδυ, στο 1898 Gold Club, στην πόλη της Σάμου.

Αιμοδοσία από την ΟΝΝΕΔ Σάμου

Εικόνα
Με κεντρικό σύνθημα «Δίνουμε αίμα, δίνουμε ζωή» η ΟΝΝΕΔ Σάμου μαζί με τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ διοργανώνουν αιμοδοσία με σκοπό την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας, που θα οδηγήσει στην αύξηση του αριθμού των εθελοντών αιμοδοτών.

Βραδιά ούζου από τον «Καπετάν Λαχανά»

Εικόνα
Εκδήλωση "Σαμιώτικο Ούζο" διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαθέος Σάμου "Ο Καπετάν Λαχανάς», που παράλληλα θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου, στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου " Aeolis ", στην πόλη της Σάμου και θα περιλαμβάνει μεζέδες, χορό και μουσική.

Την πίτα του κόβει ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Σάμου

Εικόνα

Δημοσίευμα της Καθημερινής για το "σπάσιμο" των Καλλικρατικών δήμων

Εικόνα
Νέοι δήμοι ενδέχεται να προκύψουν λίγους μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές, καθώς η κυβέρνηση εξετάζει, σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», την κατάτμηση ορισμένων καλλικρατικών δήμων προκειμένου να εξομαλυνθούν προβλήματα που έχουν διασπιστωθεί, ειδικά σε μεγάλα νησιά, όπως η Σάμος. 

Κοινωνικό Φαρμακείο Σάμου. Προσφορά αλληλεγγύης

Εικόνα
Σε λειτουργία βρίσκεται το Κοινωνικό Φαρμακείο Σάμου , το οποίο στεγάζεται στον 1 ο όροφο του διοικητηρίου της Αντιπεριφέρειας, στη δ/νση Κοινωνικής Προστασίας του δήμου Σάμου, που στόχο έχει να ενισχύσει και να στηρίξει οικονομικά τους αδύναμους και ανασφάλιστους συμπολίτες μας.

Νέες θέσεις εργασίας για τεχνικούς πεδίου στον ΟΤΕ

Εικόνα
Νέες θέσεις εργασίας για τεχνικούς πεδίου σε πολλές περιοχές της χώρας ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο Όμιλος ΟΤΕ, με την προθεσμία υποβολής βιογραφικών να λήγει στις 27 Ιανουαρίου 2014. «Ο Όμιλος ΟΤΕ θα προσλάβει τεχνικούς πεδίου σε Κάρπαθο, Κω, Ρόδο, Αρχάγγελο Ρόδου, Σύρο, Μήλο, Πάρο, Τήνο, Μύκονο, Άνδρο και Σέριφο, καθώς και στους Νομούς Ηρακλείου (Μοίρες), Λασιθίου (Άγιος Νικόλαος, Σητεία), Χανίων (Χανιά, Καστέλι, Βάμος), Ρεθύμνου, Σάμο υ (Βαθύ, Καρλόβασι, Ικαρία), Χίου, Κεφαλληνίας, Μεσσηνίας (Πύλος, Μελιγαλάς), Λακωνίας (Σπάρτη, Μολάοι), Φθιώτιδας (Λαμία, Αταλάντη, Αμφίκλεια), και Φωκίδας (Άμφισσα, Λιδορίκι)» αναφέρει.