Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 28, 2013

Πρωτιά παραβατικότητας στο Βόρειο Αιγαίο

Εικόνα
ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ Σύμφωνα με την υπ’ αρ. πρωτ. ΔΕΛ Α 1180310 ΕΞ 2013 εγκύκλιο που εξέδωσε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων συγκροτούνται στις Δ.Ο.Υ. κάθε εβδομάδα συνεργεία προληπτικών ελέγχων. Κατά την 4η εβδομάδα λειτουργίας των συνεργείων (16-22/12/2013) πραγματοποιήθηκαν 2.954 προληπτικοί έλεγχοι από τους οποίους οι 1.070 αφορούν σε επιχειρήσεις που σχετίζονται με την εστίαση και τη διασκέδαση.  

Με προβέντα και μπλουστρήνα

Εικόνα
Με προβέντα και μπλουστρήνα* είναι ο τίτλος της γιορτής που διοργανώνει την Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου, ο Εκπολιτιστικός και Επιμορφωτικός Σύλλογος Μυτιληνιών. Στο πνευματικό κέντρο του χωριού, στις 6 το απόγευμα, θα παρουσιαστούν δρώμενα με περιεχόμενο που αφορά τα τοπικά έθιμα, χριστουγεννιάτικα τραγούδια, αναπαραστάσεις και παραδοσιακούς χορούς.

Δώρα και χαρά χάρισε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου

Εικόνα
Το ετήσιο χριστουγεννιάτικο πάρτι για τους λιλιπούτειους φίλους του διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Καρλοβάσου. Η βραδιά περιλάμβανε παιχνίδια, προβολή ταινίας, ενώ την εμφάνιση του έκανε και ο Αη Βασίλης, που έφτασε με άμαξα στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, σκορπίζοντας χαρά στα μικρά παιδιά.

Σήμερα η Χριστουγεννιάτικη συναυλία της φιλαρμονικής «Βαθύλλος»

Εικόνα
Τη Χριστουγεννιάτικη συναυλία της θα δώσει σήμερα στον κινηματογράφο «Olympia» η Φιλαρμονική «Βαθύλλος». Στη συναυλία, που θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ,  θα συμμετάσχουν οι μαθητές της καθηγήτριας βιολιού, κας Ελένης Περρή. Τιμή εισόδου: 6 € για ενήλικες και 3 € για παιδιά.