Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 4, 2013

Μια βραδιά για την Τρίτη ηλικία

Εικόνα
Εκδήλωση για την τρίτη ηλικία, πραγματοποιεί στο Πυθαγόρειο ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο Λυκούργος», στην οποία θα συμμετάσχει η χορωδία ΚΑΠΗ του δήμου Σαμίων και το μουσικό σχήμα του Συλλόγου.  Η εκδήλωση θα γίνει στο ξενοδοχείο «Στράτος»,   την Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου, στις 18.30, και θα υπάρχει δωρεάν μπουφές, αναψυκτικά και ποτά. Είσοδος ελεύθερη.

Χριστουγεννιάτικο παζάρι με συναυλία στο Καρλόβασι

Εικόνα
Χριστουγεννιάτικο παζάρι διοργανώνουν οι γονείς των μαθητών του δημοτικού Σχολείου Μεσαίου Καρλοβάσου, το Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου. Στο παζάρι, που ξεκινά στις 4 το απόγευμα, θα βρείτε μοναδικές κατασκευές που έφτιαξαν τα παιδιά και οι γονείς τους, σπιτικά γλυκά και πολλές εκπλήξεις, ενώ στις 8 το βράδυ θα εμφανιστεί το μουσικό συγκρότημα "Χαμαιλέοντες".

Ξεκινούν οι ετοιμασίες για το χριστουγεννιάτικο χωριό.

Εικόνα
Το Χριστουγεννιάτικο χωριό στην πόλη της Σάμου, ετοιμάζει η φετινή Παραμυθούπολη, όπου φέτος θα φιλοξενηθεί μέσα στον Ηγεμονικό κήπο, σκορπίζοντας για δεύτερη χρονιά ζωντάνια, λάμψη και χαρά σε όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης μας.

Ποιοι εκλέχτηκαν αντιπρόσωποι για το συνέδριο της ΔΗΜΑΡ

Εικόνα
Εκλέχθηκαν οι σύνεδροι της Δημοκρατικής Αριστεράς Σάμου, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο Συνέδριο  του κόμματος, που θα γίνει στην Αθήνα από τις 12 έως τις 15 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για τους: Μίλτο Καραμανώλη (Δημοτικό Σύμβουλο), Στέφανο Στεφανάκη, Κνήτη Στέλιο και Δραπανιώτη Μανώλη.

Πρόστιμα φωτιά για καπνιστές. Ξέθαψαν τον αντικαπνιστικό

Εικόνα
Βαριά πρόστιμα από το… παρελθόν, έρχονται για χιλιάδες καπνιστές που θα κάνουν το λάθος να ανάψουν τσιγάρο μέσα στις γιορτές σε ταβέρνες, εστιατόρια, νυχτερινά κέντρα. Με εντολή του υπουργείου Υγείας ξεκινούν εντατικοί έλεγχοι και τα συνεργεία θα επιβάλλουν πρόστιμα στους επιχειρηματίες που δεν έχουν συμμορφωθεί με το νόμο του 2011 αλλά και στους καπνιστές οι οποίοι κινδυνεύουν να πληρώσουν πρόστιμο έως και 500 ευρώ.