Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοεμβρίου 27, 2013

Χρώμα Χριστουγέννων στις βιτρίνες της πόλης μας

Εικόνα
Σε ρυθμούς Χριστουγέννων αρχίζουν να μπαίνουν σιγά σιγά τα καταστήματα του Βαθιού, καθώς κάποια από αυτά έχουν ήδη στολίσει τις βιτρίνες τους, δίνοντας μια χαρούμενη νότα στον εμπορικό δρόμο της πόλης μας.

Νέο ωράριο για τη βιβλιοθήκη Σάμου

Το νέο ωράριο λειτουργίας της, που θα ισχύει από 1ης Νοεμβρίου μέχρι και 31 Μαΐου ανακοίνωσε η Βιβλιοθήκη Σάμου. ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 8:30 π.μ. ως 2:30 μ.μ. 8:30 π.μ. ως 2:30 μ.μ. 8:30 π.μ. ως 8:30 μ.μ. (όλη ημέρα) 8:30 π.μ. ως 2:30 μ.μ. 8:30 π.μ. ως 2:30 μ.μ. 10:00 π.μ. ως 2:00 μ.μ. ΚΛΕΙΣΤΑ

Έκλεισε ο Ενιαίος Φόρος Iδιοκτησίας Ακινήτων

Εικόνα
Ηπιότερος, σε σχέση με το «χαράτσι» της ΔΕΗ, αλλά και μόνιμος πλέον θα είναι για τη χαμηλή και μεσαία ιδιοκτησία ο νέος Ενιαίος Φόρος Ιδιοκτησίας Ακινήτων, που θα επιβληθεί από το 2014, οπότε και οι «έχοντες» ακίνητα αξίας άνω των 300.000 ευρώ θα κληθούν να πληρώσουν «διπλό» φόρο, ενώ μεγάλοι «κερδισμένοι» είναι οι αγρότες.

Κατάσχεση καταθέσεων ακόμη και για ρυθμισμένες οφειλές

Εικόνα
Σύμφωνα με τα δεδομένα που ισχύουν αυτή τη στιγμή, για εκκρεμότητες προς το Δημόσιο, οι οποίες έχουν ρυθμιστεί, δίνεται φορολογική ενημερότητα με συγκεκριμένο, όμως, σκοπό, διάρκειας ενός μηνός και ανανεώνεται ανάλογα με τη συνέπεια που έχει ο φορολογούμενος στη ρύθμισή του.