Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 11, 2013

Ε-Διαγωνισμός. Γράψε μια ευχή και κέρδισε εισιτήρια

Εικόνα
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Δύο χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από τη Μητρόπολη Σάμου

Εικόνα
Δύο χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με τραγούδια και κάλαντα θα πραγματοποιήσουν οι κατηχητικές συνάξεις και οι νεανικές συντροφιές των ενοριών της μητρόπολής μας. Στο Καρλόβασι η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου, στις 18.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων της δημοτικής ενότητας   Καρλοβάσου, ενώ στο Βαθύ, η εκδήλωση θα γίνει τη Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, στις 19.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχιακού Μεγάρου Βαθέος.

Στη Σάμο επέστρεψε και απελευθερώθηκε το τσακάλι που είχε τραυματιστεί (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Εικόνα
Στην πατρίδα του τη Σάμο τρέχει από χτες ο τσάκαλος, που απελευθερώθηκε από  ανθρώπους της οργάνωσης «Αρχιπέλαγος», στην περιοχή όπου είχε βρεθεί τραυματισμένος. Το τσακάλι μετά από άρνηση της Ν EL να το μεταφέρει, ταξίδεψε μέχρι την Πάτμο με τη Blue Star και στη συνέχεια με τοπικό πλοίο στη Σάμο, όπως αναφέρει ο Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την απελευθέρωση

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο στηρίζει ο «Καπετάν Λαχανάς

Εικόνα
Στη συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών πρώτης ανάγκης για το κοινωνικό παντοπωλείο προχωρά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καπετάν Λαχανάς. Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, από 18.00-20.00.

Στελέχη της Aegean συναντήθηκαν με τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου

Εικόνα
Συνάντηση με τους κ.κ. Στέφανο Σαδόπουλο και Σπύρο Κουτελά, υπεύθυνους πωλήσεων της αεροπορικής εταιρείας " Aegean", είχε στο γραφείο του, χθες , ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, κος Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους. Σκοπός της επίσκεψης τους ήταν να πληροφορηθούν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Σάμου, σχετικά με την αεροπορική σύνδεσή τους με την υπόλοιπη Ελλάδα.

«Το Δέντρο» από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων της Πορφυριάδας

Εικόνα

Αναφορά Αγνής Καλογερή. «Και η ταλαιπωρία συνεχίζεται»

Εικόνα
Αναφορά προς τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου κατέθεσε η βουλευτής Σάμου, κα Αγνή Καλογερή, επισυνάπτοντας επιστολές του αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Παπαθεοφάνους και του προέδρου του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, κ. Γκρίτζαλη, που αφορούν την απόφαση της NEL LINES να αναστείλει τα δρομολόγια του European Express για την προσεχή εορταστική περίοδο από 03-01-2014 έως 08-01-2014. «Απόφαση που αν υλοποιηθεί θα επιφέρει τεράστιο πρόβλημα τόσο στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου και στους επισκέπτες των νησιών του νομού Σάμου όσο και στην γενικότερη οικονομική δραστηριότητα του τόπου», αναφέρει η κα Καλογερή.

Έκθεση χειροποίητης δημιουργίας

Εικόνα
Έκθεση χειροποίητης δημιουργίας διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαραθοκάμπου. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου, από τις 11.00-20.00, στην αίθουσα του Συλλόγου.

Νέος διοικητής του νοσοκομείου Σάμου: «Στόχος η βελτίωση των υπηρεσιών στη Σάμο»

Εικόνα
"Πολλά τα προβλήματα του νοσοκομείου Σάμου, αλλά όχι άλυτα", δήλωσε μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, που παραχώρησε ο νέος διοικητής, κος Γιώργος Ραγκούσης.

Τροποποιούνται τα δρομολόγια του Θεόφιλος και του European Express

Εικόνα
Τροποποιούνται τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, που έχουν δέσει τα πλοία στα λιμάνια. Όπως ανακοίνωσε η NΕL Lines και εφόσον ο καιρός βελτιωθεί, το πλοίο "Θεόφιλος" θα αναχωρήσει σήμερα στις 16.40 από το Βαθύ για Χίο, Μυτιλήνη, Λήμνο και Καβάλα, με το καράβι να επανέρχεται στα τακτικά του δρομολόγια την Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου.

Έσπασε ο κάβος του "Θεόφιλος"

Εικόνα
Ευτυχώς χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί ή να καταγραφούν ζημιές, σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα ένα περιστατικό στο λιμάνι Βαθέος. Λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην ευρύτερη περιοχή, κόπηκε ο  πλωριός κάβος του πλοίου Θεόφιλος», που το κρατούσε δεμένο στην προβλήτα απέναντι από το ξενοδοχείο "Σάμος".