Ένα δέντρο από γάλα!

Ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο από... γάλα θα φτιάξει αυτά τα Χριστούγεννα ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου, που ευελπιστεί πως με τη βοήθεια όλων μας θα μεγαλώσει, φτάνοντας μέχρι τα Χριστούγεννα, τα 200 λίτρα.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου  φτιάχνει χριστουγεννιάτικο δέντρο από γάλα, προς υποστήριξη του κοινωνικού παντοπωλείου της Μητρόπολής μας, συγκεντρώνοντας γάλα μακράς διαρκείας από την Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου έως το πρωί της Παρασκευής, 20 Δεκεμβρίου.

Την Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου,  από το απόγευμα μέχρι και το βράδυ το χριστουγεννιάτικο δέντρο θα στηθεί στο χώρο της Παραμυθούπολης, όπου οι συμμετέχοντες και οι περαστικοί θα μπορούν να προσθέσουν την προσφορά τους σε γάλα και να συμβάλουν επί τόπου στο μεγάλωμα του δέντρου.

Σημεία συγκέντρωσης: ΓΡΥΛΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ οπτικά Αρχιεπίσκοπου Κυρίλλου 7 Σάμος, ΣΑΜΟΣ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΗ Καπετάν Σταμάτη 9, PLAISIR COFFEES Θ. Σοφούλη & Ι. Βακιρτζή στο Γεφυράκι, τα απογεύματα SAMOS SCHOOL OF DANCE σχολή χορού Εμμ. Σοφούλη Σάμος και στο 22730-80321.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στις 2 τα ξημερώματα η αναχώρηση του European Express

Έκθεση του Νίκου Κυπραίου στην Αθήνα

Κυνήγι θησαυρού στο Καρλόβασι