Κυνήγι θησαυρού στο Καρλόβασι

Kυνήγι θησαυρού για παιδιά ηλικίας από έκτη δημοτικού έως και δευτέρα λυκείου, θα γίνει στις 22 Δεκεμβρίου στο Καρλόβασι, το οποίο διοργανώνεται από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Καρλοβάσου σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο.

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να λυθούν πρωτότυποι γρίφοι με ομαδικό παιχνίδι και να βοηθήσουν τον Αη Βασίλη να βρει το δρόμο του, αλλά και να οδηγηθεί στην πλατεία της πόλης. Οι ομάδες που θα συμμετέχουν θα πρέπει να αποτελούνται από 4 άτομα και να βρίσκονται στην Κεντρική Πλατεία στις 10.30 το πρωί, για να τους δοθούν οι εντολές του παιχνιδιού. Πληροφορίες αλλά και αιτήσεις συμμετοχής, μπορείτε να συμπληρώσετε στη Γραμματεία της Δημοτικής Ενότητας Καρλοβασίων, στην κα κα Μαρία Ψαριανού (Τηλ. επικοινωνίας 2273350801), στην κα Κατερίνα Ξάνθου (Τηλ 6981713152) και ηλεκτρονικά στο e-mail xanthou.kat@gmail.com ή στο inbox της σελίδας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Καρλοβάσου στο facebook

Η έναρξη θα γίνει στις 11 το πρωί και η λήξη περίπου στις 13.30, οπότε και θα ανακοινωθούν οι νικητές της ομάδας που θα λύσει τους περισσότερους γρίφους, οι οποίοι θα επιβραβευθούν από τον Εμπορικό Σύλλογο Καρλοβάσου.





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στις 2 τα ξημερώματα η αναχώρηση του European Express

Έκθεση του Νίκου Κυπραίου στην Αθήνα