Στην 11η Έκθεση Οίνου "Χάρτης των Γεύσεων" η ΕΟΣΣ

Η Ένωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου (Ε.Ο.Σ.Σ) θα συμμετάσχει με τα κρασιά της στην 11η Έκθεση Οίνου «Χάρτης των Γεύσεων», η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο 7 - 8 Δεκεμβρίου.
Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στην Αποθήκη Γ του λιμανιού της πόλης και διοργανώνεται από τη Wine Plus, υπό την αιγίδα του δήμου Θεσσαλονίκης.

Στην έκθεση αυτή, οινοποιοί από τις σημαντικότερες αμπελουργικές περιοχές της Ελλάδας, αποσταγματοποιοί και εισαγωγείς οίνων συναντιούνται με τους φίλους του οίνου και τους επαγγελματίες του χώρου για ένα Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στο κρασί και τα αποστάγματα.
 
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους ανθρώπους που τα παράγουν, ανάμεσά τους και πρωτοεμφανιζόμενους οινοποιούς και να συζητήσουν μαζί τους ικανοποιώντας το ενδιαφέρον για κάθε πτυχή του αγαπημένου ποτού. Επίσης, θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις παράλληλες εκδηλώσεις, να ενημερωθούν για όλες τις πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο του κρασιού και φυσικά να δοκιμάσουν τις αρμονίες κρασιών και εδεσμάτων.

Πηγή: Πασεγές 


 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στις 2 τα ξημερώματα η αναχώρηση του European Express

Έκθεση του Νίκου Κυπραίου στην Αθήνα

Κυνήγι θησαυρού στο Καρλόβασι