Διαδικτυακό δημοψήφισμα για τις συγκοινωνίες στη Σάμο


Την πολιτική και τακτική των τελευταίων κυβερνήσεων που δεν εφαρμόζουν τη Νησιωτικότητα, καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Σάμου με Δημοψήφισμα που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και 3 ημέρες στο διαδίκτυο και ήδη έχουν συμμετάσχει με την υπογραφή τους, 1000 περίπου πολίτες.


Οι απαράδεκτες, συγκοινωνίες με τις 18 περίπου ώρες ταξίδι και με μόλις 3 φορές την εβδομάδα, με πλοία «σάπια» και οι απαράδεκτες τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια, όπου απαιτείται ο μισός τουλάχιστον μισθός ενός Σαμιώτη, που δεν είναι άνεργος, για να πάει και να έρθει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», έκανε τους Σαμιώτες να το δημιουργήσουν.


Αυτό το δημοψήφισμα, θα επιδοθεί στον Πρωθυπουργό και στη Βουλή των Ελλήνων με τη μορφή επιστολής, μαζί με τις υπογραφές που θα μαζευτούν.

Μάλιστα στο δημοψήφισμα αυτό, κάνουν την πρόταση να αποδίδεται μέρος των χρημάτων που οι πολίτες της ηπειρωτικής Ελλάδας δίνουν στα διόδια, αλλά και μέρος των χρημάτων από τις εισπράξεις του «Σπατόσημου'», να δοθούν ως επιδότηση για τη δρομολόγηση νέων καθημερινών ακτοπλοϊκών γραμμών, αλλά και φθηνότερων αεροπορικών εισιτηρίων.

Για να συμμετάσχετε πατήστε Εδώ


Πηγή: Zougla.gr 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στις 2 τα ξημερώματα η αναχώρηση του European Express

Έκθεση του Νίκου Κυπραίου στην Αθήνα

Κυνήγι θησαυρού στο Καρλόβασι